• Meer dan 85 jaar expertise
  • Grond-, weg- en waterbouw

Van overheidsproject tot achtertuin

Van Egmond Wegenbouw voert opdrachten uit voor gemeenten, projectontwikkelaars, woningbouwbedrijven en instellingen. Wij hebben de mogelijkheid om projecten als totaalpakket aan te bieden, inclusief bestek en tekeningen. In verband met de wateroverlast ten gevolge van extremer weer, smeltwater van rivieren en de stijgende zeespiegel hebben Rijk, provincies, gemeenten en waterschappen het Waterbeleid 21ste Eeuw ontwikkeld.
In het landschap en in de stad moet ruimte gemaakt worden om water op te slaan, bijvoorbeeld door het aanleggen van vijvers in woonwijken. Van Egmond Wegenbouw realiseert deze projecten met succes!
Tevens zijn wij gespecialiseerd in het aanleggen van sierbestrating, zodat ook de particulier bij ons terecht kan. Vooral de afgelopen jaren ontwikkelde zich hierin een enorme trend. De keuze in het sierbestratingsmateriaal is dan ook behoorlijk uitgebreid.

  • Diensten
  • Diensten voor gemeenten

Onze projecten

Woonrijp maken Kleipetten Rijnsburg, aanleg vijver Monetstraat

Woonrijp maken Kleipetten Rijnsburg, aanleg vijver Monetstraat

Op de hoek van de Monetstraat en de Kleipettenlaan heeft Van Egmond Wegenbouw in opdracht van de gemeente Katwijk een vijver aangelegd.

De wanden zijn gebouwd met Allan Blocks waardoor de vijver een moderne uitstraling heeft en ook een onderhoudsarme keerwandconstructie.

De fontein in de vijver geeft de tijd aan d.m.v. de waterstralen. De waterstralen geven door hoger of lager te spuiten de hele uren aan.